RadioRing

Het spelprogramma keert op 20 februari weer terug op televisie. NPO Radio 5 wint de Marconi voor beste radiozender.


Retro Radio Ring Muzhskie Kolca Kolca

Deze waren ten onrechte niet meegenomen laat een woordvoerder van AVROTROS.

. De Zilveren RadioSter Vrouw de Zilveren Radioster Man de Gouden Podcast én de Gouden RadioRing. Op donderdag 27 januari wordt tijdens het Gouden RadioRing Gala bekendgemaakt wie de prijs mee naar huis mag nemen. De Zilveren RadioSter Vrouw de Zilveren Radioster Man de Gouden Podcast en natuurlijk de Gouden RadioRing de prijs voor het.

1 day agoHet Europees Geneesmiddelenbureau EMA heeft de coronapil Paxlovid van Pfizer voorwaardelijk goedgekeurd. Op donderdag 27 januari 2022 vindt het 16e Gouden RadioRing Gala plaats. Mattie Valk en Marieke Elsinga ontvingen de prijs vanavond uit handen van Tineke de Nooij tijdens het jaarlijkse Radiogala.

Maar huisartsen reageren voorzichtig. Daarnaast zijn de. AVROTROS is er voor iedereen.

Vanochtend heeft presentator Rob Janssen de stembussen geopend voor de 16e editie van de Gouden RadioRing. De nominaties zijn de afgelopen dagen bekendgemaakt. Fans van De Verraders opgelet.

Het is zo lekker om voor een station als Qmusic radio te mogen maken zei Marieke. Rob gaf het startsein live in de radiouitzending van Jan Willem Start Op met Jan Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte de winnaars van vorig jaar. Naast de Gouden RadioRing worden ook de publieksprijzen voor favoriete radiopresentator- en presentatrice Zilveren RadioSterren en de Gouden Podcast voor podcast van het jaar uitgereikt.

Na een Videoland-editie zal dit seizoen wekelijks te zien zijn op RTL4. Afgelopen maandagavond zat ik bij HLF8 op SBS6 met Johnny de Mol. Betrokken bij de maatschappij informeren vermaken en verbinden we op een toegankelijke wijze vanuit een positieve visie.

Toen Mattie mij een paar jaar geleden. Vijf programmas zijn genomineerd voor de Gouden RadioRing. We hebben nog te weinig om een concreet advies.

De organisatie van de Gouden RadioRing heeft maandag alsnog twee programmas van KINK aan de stemkeuzelijst toegevoegd. Betrokken bij de maatschappij informeren vermaken en verbinden we op een toegankelijke wijze vanuit een positieve visie. De eerste teaser van het nieuwe seizoen is hieronder te zien.

Leuk nieuws voor Stefan Stasse en zijn team. Stemmen Wil je De Staat van Stasse aan de overwinning helpen. Tevens worden de juryprijzen voor de Marconis deze avond uitgereikt.

Dat heeft de organisatie van de Gouden RadioRing bekendgemaakt. Staat van Stasse NPO Radio 2 Ekdom in de Morgen. 1 day agoDe Gouden Radioring is dit jaar gewonnen door Mattie en Marieke van Qmusic.

De Marconi Oeuvre Award is dit jaar voor radiopresentator Stefan Stasse. Dan rest ons alleen nog de vraag. AVROTROS is er voor iedereen.

Dit zijn de vijf genomineerden. Uitsluitend voor de vijf genomineerde radioprogrammas vindt er een tweede stemronde plaats vanaf maandag 24 januari. Er zijn vier categorieën waar je op kunt stemmen.

Stemmen voor de RadioRing Zilveren Sterren voor beste radioman en -vrouw en beste podcast kan tot donderdag 20 januari 12 uur via RadioRingnl. Opvallend waren daarin de Ekstra Ekstra Weekend-uitzending 12 uur lang in 2011 het discobowlen en complete huisraden die het raam uit gingen in het programmaonderdeel Uit het Raam. De winnaar van de publieksprijs werd donderdagavond bekendgemaakt tijdens een show die te volgen was op het YouTube.

Wie zijn de verraders. Daarna worden de vijf genomineerden voor de Gouden RadioRing bekendgemaakt. Sinds vanmiddag kan er gestemd worden.

Ekdom in de Morgen Radio 10 van Gerard Ekdom en het KRO-NCRV-programma De Staat van Stasse van Stefan Stasse NPO Radio 2 maken eind deze maand kans op de Gouden RadioRing. Er zijn vier categorieën. Vorig jaar hebben Jan-Willem en Jeroen met Jan-Willem Start Op de Gouden RadioRing gewonnen dus daarom komt Rob ook naar de studio.

Voor wie het is ontgaan. Bij The Voice zijn. Het Gouden RadioRing Gala is hier live te volgen op 27 januari vanaf 2000 uur.

1 day agoMattie Marieke de ochtendshow van Qmusic heeft de Gouden RadioRing gewonnen. Ook presentator Tijl Beckand 47 maakt zijn comeback dit seizoen. Ze zijn namelijk met het programma De Staat van Stasse genomineerd voor de Gouden RadioRing.

Michiel Veenstra kan zich niet vinden in de werkwijze van de organisatie van de Gouden RadioRing die in eerste instantie geen programmas van radiozender KINK aan de nominatielijst had toegevoegd. Op donderdag 27 januari vindt het Gouden. In de laatste ronde neemt Stefan Stasse het op tegen de programmas Ekdom in de.

Deze show werd driemaal genomineerd voor De Gouden RadioRing en won de prijs in 2011. Moeilijk onderwerp natuurlijk als je vader en je aangewaaide oom onder vuur liggen.


Changchai Zn390bt The Set Of Piston Group Including The Piston Piston Pin Piston Rings Circlips And Water Sealing Rin Piston Ring Nespresso Cups Nespresso


Radio Ring Annabelle Rey Jewelry Jewelry Stud Earrings Jewelry Shop


Vintage Panasonic R 72 Red Toot A Loop Transistor Radio Ring Loop Retro Retro Mid Century Design Vintage


Gouden Radioring 2009 Design Simon Barteling Goud Design

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel